Soita: +358 45 625 3350

PUUJÄTTEEN SIIVOUS

Puujäte kannattaa siivota heti kaatotöiden jälkeen, jotta piha pysyy siistinä. Puunkaadon jälkeen siirrämme pihallanne rungot ja oksat toivomaanne paikkaan tai kuljetamme ne pois. Kalustollamme pääsee ketterästi hankaliinkin paikkoihin ja tämä tuo kustannustehokkuutta  siivoustyöhön. Palveluihimme kuuluu myös oksien haketus.

POLTTOPUUMITTAAN SAHAUS JA KLAPITUS

Kaadetun puun runko kannattaa käyttää hyödyksi polttopuuna. Tilauksesta sahaamme rungon polttopuumittaan ja pilkomme sen sopivan kokoisiksi klapeiksi. Talvella pilkottu polttopuu on kuivunut käyttövalmiiksi seuraavana syksynä.

TONTTIHAKKUUT JA TYÖMAAN VALMISTELUTYÖT

Yrityksemme suorittaa tonttihakkuita ja rakennustyömaan valmistelutöitä. Ennen rakennustöiden aloittamista asiantuntijamme arvioi tarvittavat toimenpiteet tontin raivaamiseksi ja laatii suunnitelman, joka sopii työmaan aikatauluun. Mietimme aina tapauskohtaisesti, mikä on kustannustehokkain menetelmä hakkuisiin ja kasvuston poistoon.

RAIVAUS JA MAISEMOINTI

Tarjoamme myös perinteisiä metsuripalveluja. Sähköasemien kasvuston käsittelyn sekä voimajohtoaukeiden ja tienvarsien raivaukset yrityksemme hoitaa varmasti ja luotettavasti. Lisäksi toteutamme mm. mökkirantojen maisemointeja.

VIHERALUEIDEN HOITO

Kauttamme saat kattavasti viheralueiden kunnossapitopalvelut, kuten niitot, nurmikonleikkuut ja pensasaitojen leikkaukset. Teemme kunnossapitoa myös pitkäaikaisilla sopimuksilla.

KUUSIAIDAN LEIKKAUS

Toteutamme kuusiaidan leikkaukset huolellisesti. Kuusiaidan muotoilu kannattaa aloittaa muutama vuosi istutuksen jälkeen, näin aidasta kasvaa tuuhea ja tasapainoinen. Oikein hoidettuna kuusiaita on helppohoitoinen ja pitkäikäinen.

METSURI- JA ARBORISTIPALVELUT MONIPUOLISESTI YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE

Ota yhteyttä
Soita: 045 625 3350