Soita: +358 45 625 3350

ARBORISTIPALVELUT

Arboristimme hoitaa monipuolisesti erikoisosaamista vaativia puunhoidollisia tehtäviä.

Mitä arboristi tekee? Arboristi on rakennetun ympäristön puunhoidon ammattilainen, jonka tehtävänä on huolehtia puusta koko sen elinkaaren ajan, istutuksesta puun poistoon. Palveluihimme kuuluvat kaikki puunhoidolliset tehtävät hoitoleikkauksista kuntotutkimuksiin. Puun tarvitsemat toimenpiteet suunnittelemme aina asiakkaan toiveita kuunnellen.

PUIDEN HOITOLEIKKAUS

Pihojen puita kannattaa leikata jo taimivaiheesta lähtien. Oikeaoppisten hoitoleikkuiden tavoitteena on ohjata puun kasvua, lisätä elinvoimaa ja pidentää puun ikää. Hoitoleikkauksilla varmistetaan, että puu on turvallinen ihmisille, ajoneuvoille ja rakennuksille. Lisäksi säännöllisen hoidon ansiosta puusta kasvaa kauniimpi ja terveempi.

PUIDEN KUNTOTUTKIMUS

Puun kuntotutkimus lisää ympäristön turvallisuutta, sillä huonokuntoinen puu voi pahimmillaan aiheuttaa henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Arboristimme arvioi puiden kunnon ja kasvuolosuhteet sekä tutkii puut lahovaurioiden, rakenteellisten ongelmien ja ulkoisten vahinkojen varalta. Kuntokartoitusta suositellemme, jos puun kunnosta ei ole täyttä varmuutta. Ammattilaisemme tekemän arvion perusteella voidaan vähentää puille ja ympäristölle mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

PYYDÄ ARBORISTIMME PAIKALLE ARVIOIMAAN PUILLE TARVITTAVIA HOITOTOIMENPITEITÄ

Ota yhteyttä
Soita: 045 625 3350